HEJ

Jag må säga att jag är stolt över mig själv. Jag har skrivit klart och skickat in synopsisen. Jag har skrivit en recension och skickat in den. Jag är på väg att klara av den där jävla fittskolhelvetet. Eller inte. Fast kanske.

Nancy Spungen. Sid Vicious. Inspiration.

Jag håller på att läsa Inte som andra döttrar. Den handlar om Nancy Spungen. Jag tycker att det är världens bästa bok, typ. Jag kan inte sluta läsa när jag väl har börjat och nu är den snart slut. Jag har kollat på lite bilder på henne och hon hade verkligen helt underbar stil. Det tycker jag faktiskt.
Jag lyssnar på Sex Pistols nu bara för att jag läser boken. Eller ja, de är bra också.

Jag är inte så jävla bra på att hitta på rubriker

Just nu lyssnar jag på The Killers. Jag hade glömt hur underbart bra de är. Mr. Brightside är dock fortfarande väldigt svår att lyssna på. Det var allt som jag hade att skriva om dem.

Sunes sommar och Sunes jul.

Jag måste...

Jag måste göra någonting åt mitt hår, det ser hemskt ut. Jag hatar frisörer. Jag klipper mig själv. Det kan nog vara en anledning till att det är skitfult. Men det blir värre om en frisör klipper, det kan jag lova. Jag har varit med om det för många gånger nu. Jag vill bleka det. Nu är det råttfärgat och fult.

Jag måste köpa julklappar. Det kommer att gå åt skogen. Jag kan inte hitta på något kul att köpa. Dessutom har jag inga pengar till det. Allting är för dyrt.

Jag måste skriva alla textuppgifter. Jag har lämnat in en enda under hela året. Jag har faktiskt anledningar till det - jag kan inte skriva, jag överanalyserar mina texter, jag tål inte mitt sätt att skriva och det gör nog inte Johan heller, jag är på mellanstadienivå när det gäller att skriva.

Jag måste göra alla fotouppgifter som jag inte har gjort. Jag har anledningar för det också. Jag är helt okreativ, jag har liksom ingen kreativitet alls. Jag är lika duktig på att fotografera som en tillgjord fjortonåring som har en systemkamera och tar kort på sig själv i spegeln, med blixt.

Jag måste lära mig att hantera min ilska på ett annat sätt än vad jag gör nu.

Jag måste göra alla andra skoluppgifter som jag inte har gjort. Intern och extern kommunikation, skriva om Bowling for Columbine på engelska, skriva en artikel med en given rubrik på engelska, läsa ut en bok på engelska, synopsis, skriva om någonting som har med fika att göra. Det är såkert mer ändå.

Apu

Jag och Felicia har apu på City Gross och det är kul.
Det är snö och vinter. Det är mysigt.
Jag måste göra massa skoljobb. Jag ligger efter. Det är inte kul.
Om jag läser det som jag har skrivit så vet jag inte varför jag egentligen läser textkommunikation.
Jag lyssnar på Van Halen. De är jättebra. Bautabra!
Hej och hå, här är en såndär rolig bild i spegeln...


No such thing as tomorrow

Jag vill inte att lovet ska ta slut nu. Jag behöver mer lov. Jag behöver det!

Sen tänkte jag bara säga att det är Filles kille.

Det är alltid lika kul att vänta på dig.

Hej! Jag är sjukt sur.
"Jahaaa, allt är som vanligt"

Aja, skit samma.

Det är höstlov och jag har ingenting planerat.

Hejdå.

Jag tror att jag ska ta bort den här dumma bloggen.
Jag skriver ändå ingenting alls.

RSS 2.0