Att vara kär

Vad menas med det?
Är det när man ringer han man är kär i, men lägger på precis när han svarar och sen fnissar hysteriskt.
Är det när man bara vill vara i hans närhet?
Är det när man bara vill se han skratta och le?
Är det när det pirrar i magen bara man ser han?
Är det när man säger saker lite för högt med mening så att han ska höra?
Är det när man dagdrömmer om han på lektioner så att man inte vet vad man ska göra sen?
Är det när man drömmer om han och när man vaknar bara vill somna om och drömma samma dröm om och om igen?
Är det när man tar varje chans man får att träffa han?
Är det när man söker hans ögonkontakt och när man väl får den kollar bort på en gång?
Är det när man skriver långa sms till han, men tar bort allt igen?
Vad är det?

Cupcakes

Jag och Hanne bakade cupcakes åt vår kära vän Viktor.
Jag hade tydligen lovat att baka sånna till han.


Skratt skratt skratt

Seriöst den bästa dagen på väldigt väldigt länge. Började med att jag och Mia åkte till kupolen. Det var riktigt trevligt. Jag köpte en fin skjorta. Den är röd. Jättefin. Vi fikade på Wayne's. Det var sjukt gott. Sen åkte vi hem med en proppfull buss. När jag kom hem hade min bror typ just vaknat. Klockan var lite över fyra kanske. Jag åt vid sex, sen vilade jag lite och väntade på ett sms. Efter ett tag fick jag det. Då tog jag min cykel och ställde mig utanför huset. Där kom dom. Mia, Hannes och Hampus. Vi åkte och hämtade Anna sen åkte vi till Tommy. Sen kom Max och Dena dit. Alla var samlade. Vi skulle kolla på film. Vi kollade på Baksmällan, nån skräckfilm som inte va skräck utan mer konstig och typ störd. Bara massa tuttar typ xD Den va väldigt orealistisk också. Och vi såg Ice Age 3. Väldigt väldigt väldigt väldigt väldigt väldigt väldigt rolig. Mycket skratt den kvällen. Det roligaste var iallafall när jag och Hannes var på Tommys rum och bara skrattade. Jag höll på att dö av skratt. Kunde inte sluta. Åh, det va så kuuuul. Och jag snärtade (?) Hannes hela tiden typ och nu har jag ont i armvecket. Jag har inte haft så där kul på länge. Ja, om man inte räknar med när jag och Mia sprang ner för trappan i Wayne's och Mias väska klingade melodin. Det var verkligen apkul. Jag älskar att skratta.

Lustigt

Tidiga bilder. Tjejkvällen.





Blommor


Födelsedag

Grattis Andreas

Tårta

Jag bakade en tårta till Hannes. Den var jättegod (tycker jag).
Uninterupted chase. Jag kan seriöst inte tröttna på den!

MP1A

Skolan har börjat. Media. Orkar inte skriva nått. Bra klass tror jag.
Andreas (Y)

Mormor

Idag har jag och min bror spelat minigolf med mormor. Pontus körde till mormor i sin fina vita volvo 240. Sen åkte vi till lugnet och spelade. Pontus vann, jag kom tvåa och mormor kom sist. Vi hade det mycket trevlig. Det där gör vi varje sommar. Blev lite sent den här gången. Sista dagen på sommarlovet för mig, men inte för Pontus. Han börjar om en vecka. Sen åkte vi hem till mormor och fikade. Hennes kaffe är väldigt gott. Hennes bullar med för den delen. Åt mig lite för mätt. Skönt. Vi satt där ett tag, sen skulle mormor hälsa på Ove. Så då åkte vi hem igen. Det var riktigt tevligt tycker jag.  

Mysig tjejkväll

Vi hade en trevlig kväll. Orkar inte skriva något om den.
Måste göras om. Tänk va bra man mår av sånt.

Konfirmation









Nya skor


Blond


Brun

Hejdå brunt hår!

Allt och inget.

Jag hade tänkt gå upp tidigt idag ju. Jag misslyckades totalt. Jag hade alaram på typ kvart över nio. Jag snoozade en gång sen stängde jag av och tänkte gå upp, men jag somnade om. När vaknade jag då? Jo, tjugo över ett ungefär. Väldigt lyckat tycker jag. När jag gick upp hade mamma och pappa lämnat en lapp på bordet där det stod att dom hade åkt till morfar för att plocka vinbär. Under lappen låg massa pengar som jag fick av pappa för att jag skulle köpa skor. Så jag gjorde mig klar och åkte ner till stan. Såklart fanns det inga skor i min storlek. Aja, sånt är livet.
Jag skulle va med Andreas idag om han kom hem tidigt. Vilket han förmodligen inte gjorde för jag har inte hört något. Och nu är det liksom inte tidigt längre. Så det får bli imogron eller på måndag. Annars ses vi i skolan.
Jag hittar apmånga myggbett överallt på mig. Jättedrygt. Dom kliar jättemycket.


Randooooooom

Ja, jag kom in på media. Sicken nyhet. Jag har kollat vilka mer som har kommit in. Bra personer, tror jag iallafall. Okej, jag känner fyra. Jag vet vilka nio är (inklusive de fyra jag känner).
Kul att jag ska välja fotoinriktning och tar en bild som är tagen med mobilkamera nu.


Mobilkvalitet. Love it.
Jag har druckit väldigt mycket te idag. Mysigt.
Jag ska upp tidigt imorgon sådeså. Även fast jag har gått upp helv sju de senaste dagarna. Det är faktiskt skönt att komma upp på morgonen. Känns som att dagen blir längre. Om den är längre så hinner man göra mycket mer saker. Snart börjar skolan. Kommer nog bli ganska kul. Hoppas jag.
Nu ska jag gå och borsta tänderna. Sedan ska jag lägga mig i min säng. Juste, jag ska klippa mig och färga håret på måndag. Håller tummarna. Jag ska bli blond igen. Inte megablond alltså, utan bara blont helt enkelt. Kolla färgen på bilden. Stört konstig. Kommer bli härligt att få det gjort av nån som kan det och inte av mamma. Brukar bli ganska ojämt då. Nytt och fint.
Jag måste ha nya skor också. Alla mina är sönder. Ett par svarta låga converse. Farsan betalar. Älskar converse. Alla borde ha minst ett par tycker jag.
Ah, nu ska jag gå och lägga mig på riktigt.

ø

Jag hittade lite bilder från vårpulsen.



RSS 2.0