Läslista

-Harry Potter och Halvblodsprinsen
-Harry Potter och Dödsrelikerna
-Guns n' Roses bok
-De Apatiska
-Det

Grejimojer


Jag har gjort plats för ett till festivalband!


Jag är söt. Jag är söt. Jag är söt. Jag är söt. Jag är söt.

pl och Harry.

Jag längtar tills Peace & Love! Det kommer att bli en underbar vecka. En underbar vecka med underbara personer. Förtjusande.

Jag har läst ut Harry Potter och Fenixorden. Det är också förtjusande. Jag vill gå på Hogwarts! I slytherin, enbart för att kunna vara kompis med Draco Malfoy. Han är ju faktiskt snygg. Jag vill! Jag vill! Jag vill! Det går inte. Jag är bara en tråkig mugglare.

Sims2

Jag spelar sims för mycket.
Det skiter jag i för att det är så sjukligt kul.
Jag har hört att det inte är nödvändigt att köpa Sims 3. Därför tänker inte jag göra det. Jag var helt inne på att köpa det när det kom ut, men eftersom att det inte blev av så känner jag att jag inte behöver det.


Pictures from the backyard.


We sure are cute for two ugly people


Mitt livs historia.

Nu har jag tråkigt och tänker skriva ett väldigt intressant inlägg.
Jag smsar för fullt igen.
Jag känner mig galet pepp.
Det är sommarlov.
Sådärja, nu vet jag inte vad mer jag ska skriva. Lyckat!

Puss och kram
Skumbanan

Sommarlov

Nu är det sommarlov och jag sitter inne och lyssnar på Madonna. Inte de nya dåliga låtarna, utan de gamla bra låtarna!


Jag kallar honom Johan.


HTC Desire

Pappa kom hem idag och med sig hade han en mobil. Alldeles ny och fin. Om tre timmar så kommer jag att kunna använda den. Som jag har längtat!
Bild kommer nog sen! Inte för att jag tror att någon bryr sig, men ändå!

Svenska A, The Dirt

Basisten dog och återuppstod, sångaren körde ihjäl en man, gitarristen hängde sin bror och trummisen har suttit i fängelse för misshandel av sin fru. Tillsammans bildar de Mötley Crüe. Nikki Sixx, Vince Neil, Mick Mars och Tommy Lee har tillsammans med Neil Strauss skrivit boken The Dirt Bekännelser från världens mest ökända rockband. Som enligt mig är en av världens bästa böcker om ett av världens bästa band. Den är mycket värd att läsa, även om man inte tycker om musiken som Mötley Crüe spelar.

Det där är ett arbete till svenskan. Det var en kul uppgift, vilket fascinerar mig för att jag tycker inte om skolämnet svenska. Det är roligt att skriva och det är kul att prata, om man får skriva om vad man vill och om man får prata med vem man vill om vad man vill.

Jag hoppas självklart på MVG+ på den här uppgiften.

Ett helt vanligt och tråkigt inlägg.

Jag har precis ätit fyra rostade mackor. Ja, fyra stycken. Jag tyckte inte om maten i skolan idag, därav mackorna. Idag är planerna att göra klart ett mediekommunikations arbete, skriva lite om the dirt. Det är iallafall det viktigaste. Jag ska även lägga in bilder från kameran till datorn, ta en dusch och kolla på sex and the city.
Sommaren har knappt börjat och jag har redan 11 aktiverade myggbett på benen. Jag har förmodligen fler, men oaktiverade. Jag har på armarna också, men alla där är sönderkliade så de räknas inte.
Jag lyssnar på musik. Det är helt underbart.

Bra låtar vol.1


RSS 2.0