Katten


Lägenhet

Jag vill flytta hemifrån. Jag har nästan alltid velat bli vuxen och ha ett eget liv. Det skulle vara skönt att kunna vara ensam. Att få se ensamheten i vitögat och lära sig att uppskatta sällskap. Sen att inreda sin lilla etta helt själv skulle vara kul. Bestämma allt själv och ta ansvar. Jag vill ha ett jobb och betala för mitt eget boende. Jag vill handla min mat själv. Jag vill så mycket som jag inte kan på grund av min ålder. Jävla 17 år. Jag Vill spola fram tiden, fast jag vill inte missa nånting.
Fan fan fan fan fan...

usch

Ingen bra dag idag. Jag tänker inte säga något mer. Det är bara för pinsamt.
En cykel är inblandad iallafall.


okej

Jag gör exakt ingenting. Viktig information, skriv gärna ner det!
Jag är nykär i the beatles.
Jag väntar på min underbara kille <3333333 Jag äääälskar honom så sjuk mycket <34333333345456778899 ÅÅÅÅÅH, älsklingeeeen kom hit nuuU!!111!!! <333456
(Nej, det som står ovan är inte seriöst. Det är sant, men inte seriöst. Jag tycker att det är så sjukt patetiskt att hålla på sådär egentligen. Därför skämtar jag om det.)

Påsken

Jag har löst min underbara rubiks kub på 4 minuter idag. För att vara korrekt: 3 minuter 51 sekunder och några hundradelar, tiondelar, jag vet inte. Men 3 minuter och 51 sekunder iallafall. Ett bra tidsfördriv faktiskt. Jag är jätteglad för att jag köpte den förut. Jag ska fixa så att den glider bättre. Det skulle göra saken mycket enklare.

Ja, bilden passar in bra tycker jag.

Jag har inte gjort något speciellt under lovet som knappt har börjat. Jag ska göra jättemycket har jag tänkt. Jag ska räkna matte, åka till farmor och farfar, göra ett arbete i mediekommunikation och svenska, åka till Borlänge med Johan my true love och träffa Samuel (hoppas jag), träffa elin, mycket mer hoppas jag.

Jag vet inte vad mer jag ska skriva. Kanske GLAD PÅSK!

fis

Jag har ägnat dagen åt min rubiks kub. Jag har löst den många gånger idag. Jippi!
Hjälp...

Läänge sen! Och oseriöst.

RSS 2.0