Kent


De kan känslor.

"Hör du mig, hör du mig?
Kan du höra mig?
Hör du mig, hör du mig?
Allt det här är för dig."


Katt i rörelse


Tomburkar

Jag orkar inte med allas gnäll.
Håll käften och grina på natten tack!

...minsta gemensamma nämnaren...om det är sant att minus och minus blir plus..

Idag har jag jobbat matte. Stenhårt. Jag har kommit fram en bit och om jag fortsätter såhär så kommer jag att vara klar med kapitlet i god tid...nästan. Jag fattar verkligen inte det där med minsta gemensamma nämnaren. Det står inte ens någon förklaring någonstans.
Jag höll på med ett tal jättelänge, sex försök. Det hade ingenting med minsta gemensamma nämnaren att göra. Jag måste vara usel på matte.

En del av mitt öga är rött. Det ska jag kolla upp imorgon. Alla tjatar ju hela tiden. Jag slår vad om att det inte är någonting allvarligt över huvud taget.

Nu har jag tappat skrivlusten...

Vänta, jag kom på att jag inte har skrivit de viktigaste sakerna.
1. Zinga la sig på mina matteböcker. Hon verkade tycka att jag inte skulle jobba matte. Hon la sig där två gånger liksom.
2. Jag har läst ett till kapitel iHarry Potter och dödsrelikerna. Jag ska läsa ytterligare ett ikväll. Jag måste se filmen på bio. Det är ett stort måste.



Det där inlägget skrev jag för ett tag sen. På ett papper i matteboken. Nu har jag haft matteprovet och jag har läst mycket mer i boken.

fis

Oj oj oj.

Vi är idioter.

Nu när jag faktiskt måste skriva massa andra saker känner jag mig inspirerad till att skriva någonting här.
Jag tänkte börja med att skriva att du är en idiot.

Jag måste börja använda min underbara kamera lite mer. Jag har inte lagt upp några bilder på hur lång tid som helst. Jag känner att det ska bli ändring på det (det där var väldigt töntigt skrivet av mig...)

Kul att jag verkligen inte har någonting alls att skriva.

RSS 2.0