Hoho

HIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHI

Jag äter


Mitt hår


Det är inte lätt att ta kort på sitt hår bakifrån med en mobilkamera. Men sådär kan mitt hår se ut ibland, och där har jag tvättat det med schampo och haft i balsam efter som vanliga människor gör. Annars tvättar jag med balsam. Jag har inte hittat ett balsam som funkar för mitt hår. Alla som jag har provat är bra i typ en vecka sen blir det inge bra längre. Men det här schampot och balsamet alltså, body shop rainforest radiace (eller något sånt) oj vad bra det är. Hur skönt som helst att tvätta med schampo och få såna där lockar. Det hände bara ibland med de andra balsamen. Jag tror inte att någon som läser fattar ett skit. Jag bara skirver för att jag är helt knäpp för att jag har så fina lockar! Det hade jag inte förut liksom. Jag orkar tyvärr inte läsa igenom det jag har skrivit.
Hejdå

Cupcakes och gymnastik i ett inlägg

Jag har just bakat choklad cupcakes. Jag har inte smakat än, men jag tror att det kommer att smaka gott i munnen min. De är fina att kolla på iallafall.

Jag kan ju berätta lite om min fina helg.

I lördags åkte jag till Bjusås för att döma Bjursåscuppen. Det var verkligen roligt, som vanligt. Gymnastik är nog den bästa sporten som finns. Jag önskar verkligen att jag hade fortsatt, jag hade ju varit bäst nu liksom. Sen idag var jag på lugnet för att tycka (typ samma sak som att döma) på Vårvolten. Det var också väldigt roligt. Det var mest små barn som tävlade och de var så himla duktiga, vissa var såklart mycket bättre än andra.

Det var vad som hände mig i helgen.

Frukost

Jag sitter och äter frukost. Jag lyssnar på musik från dreamgirls.

Mums

Jag har bakat en kladdkaka med kokos istället för ströbröd. Jag åt just en bit med en glasskula. Det var skitgott!


RSS 2.0