Sluta blogga i en månad.

Ja, som rubriken lyder. Jag ska sluta blogga i en månad och se om jag har något roligt att skriva då. Jag tycker att mina inlägg börjar bli tråkiga och meningslösa.

Nu ska jag baka.

Svårt att inte blogga mer nu.

Pusshej.
Ses om en månad <3

en typisk söndag

Jag har mycket som ska göras idag. Jag skulle ju kunna skippa vissa saker, men nej.

  • Läsa ut lindansaren
  • Skriva värsta grejen om lindansaren
  • Baka
  • Ha inpackning i håret
  • Måla naglarna
  • Städa
  • Sätta upp bilder på väggen

lördag

Jag älskar pappas tröjor.


Hej

Nu är jag i skolan. Vi har svenska, fast plugg-malin är klar. Gjorde klart igår för att jag trodde att det skulle vara klart idag. Nu borde jag läsa i Lindansaren för att den ska vara utläst och en bokredovisning som ska vara jättelång. Jag pallar inte. Jag gör det när jag kommer hem...om jag kommer hem. Nejdå, klart jag kommer hem. Jag snoozade i en timme idag. Ingen bra grej, men jag kände ingen anledning att gå upp. Det gjorde inte saken bättre att veta att min kära broder är ledig varje torsdag. Då blir mn lite sur att man själv måste gå upp så jävla tidigt. Jag hann knappt göra mig klar. Tog på mig nå kläder och åt frukost sen satte jag upp håret i en boll och plattade det som inte kom med och sen hade jag på lite mascara. Nu vill jag bara sova. Lääänge...

Fan

Jaha, nu är jag i skolan. Typ inge kul alls. Skolfoto idag också. Fan. Jag hatar det. Seriöst. Jag vill hem. Jag mår illa som sjutton. Inte kul. Kommer bli asful. För att jag är asful..............

Jaha?

Nu ska jag kolla på film. Pallar inget annat.

Du och jag


Jag älskar dig. Det är sant.
Jag tänkte på flickan och figuren idag. Det va så den hette, va? Hur många gjorde vi? Två, tre?
Jag tänkte på den där björnen som ingen av oss kunde rita.

Kram

Hur kunde jag ens tro att allt skulle bli bra. Är jag helt dum i huvudet? Tydligen..
Jag måste snacka med dig. Eller som jag skulle sagt förr: Jag har en gås oplockad med dig.


Puss

Nu sitter jag här 01:50 i min säng och vet att jag borde sova. Jag har redan skrivit för många inlägg och tagit bort allt och börjat om. Jag vet inte vad jag vill skriva egentligen. Jag vill bara skriva. Jag tänker skriva att du är så jävla nedtryckande mot mig. Klockan är nu 02:06.


Grr

Gaah, kreativitet kom hiiiiit!


Sova

Jag känner bara för att ligga ner och sova. Fast klockan är åtta, så det är lite meningslöst. Jag sitter och lyssnar på On my way - phill collins och jag älskar den! Man blir så glad av den. Måste se björn bröder snart. Jag ska låna den av AnnaPanna. Jag måste köpa filmer. Fast jag har inge pengar. Eller inte till det iallafall. Och föresten, jag vill kunna spela sånna där bongo-trummor. Som i början av two worlds som är med i tarzan.

Höst

Oj, jag har sådär jättetråkigt så jag skriver massa inlägg. Inte så kul kanske. Aja.
Jag har kommit på en massa saker som jag måste köpa nu till hösten.
Mössa
Halsdukar
Sjalar
Höststölvar
Långa linnen
Stickade tröjor

Det passar inte riktigt min ekonomi just nu. Har väldigt lite pengar liksom.


Höst

Idag känner jag för att gå ut på en lång promenad. I en stickad tröja och halsduk. Det skulle vara så nedrans skönt. Det är liksom höst nu. Då ska man göra såna saker. Jag ska nog städa mitt rum och sen gå ut. Det ska jag göra. Måste bara ladda min ipod först. Sämst batteri säger jag bara. Mina gratis sms är slut och jag vet inte om jag ska skaffa nya eller om jag ska vänta ett tag. Det är helt värdelöst att inte ha så jag tror att jag ska fixa nya. Så, nu ska jag gå upp och städa städa städa. Tråkigt, men men.


Askalas

Idag har varit en väldigt bra dag. Om man bortser från att jag är sjuk och förmodligen har smittat halva falun nu. Så. Jag  har haft det väldigt bra idag. Orkar fan inte skriva nått. Klockan är liksom ett och en sjukling som jag borde ligga i sängen och sova djupt nu.
Hejdå.

Nollning







Bilder

Nu tänker jag visa några bilder som jag faktiskt är nöjd med.




Sjuk

Det är så tråkigt och trist att vara sjuk. Jag har klunkat i mig hur mycket te som helst. Det finns verkligen ingenting att göra när man är sjuk förutom att proppa i sig massa godsaker. Så galet gott. Fast det gör ju lite ont i halsen när man sväljer så.

Sjuk

Jag sitter invirad i en ljuslila filt. Skoltröja och rosa tofflor. Det hade varit väldigt skönt om det inte var som så att jag är sjuk så in i bomben. Huvudet dunkar i takt med ryggen, nacken som ska hålla upp allt gör ont ont ont. Det gör även halsen. Ögonen och näsan rinner. Allt började med en dröm. I drömmen hade jag så stört ont i halsen. Jag kunde inte svälja alls. Det gjorde alldeles för ont. När jag väl vaknade så tänkte jag: Åh, va skönt det va bara en.....aj. Det kändes som att massa krossat glas följde ner med när jag svalde. Det var inte en skön känsla. Men jag pallrade mig upp ändå och gick till skolan. Vi skulle till kristine hallen och kolla på någon engelska grej. Vi gick tillbaka till lugnet för ingen av oss ville åka buss. På vägen kände jag att jag skulle kunna svimma vilken sekund som helst. Vi kom iallafall fram till slut. Sen hade vi fler lektioner och jag orkade nästan inte med dom. Läraren blev typ sur på mig för att jag inte gick hem. Han sa nånting om svininfluensan. Jag har inte kunnat prata så mycket heller. Det gör för ont i min hals. Efter att jag hade gått av bussen i stan var klockan nästan tio över. Vilket betyder att min buss hem hade gått för några minuter sen. Jag fick lov att vänta på stan i ungefär en halvtimme. Jag höll på att svimma några gånger då. Eller allt bara försvann sakta. Fast jag svimmade som tur inte. Jag ställde mig och väntade på bussen några minuter över fyra och den var relativt tidig. Väldigt skönt tänkte jag och gick på, men efter ett litet tag märkte jag hur otroligt varm den bussen var. När jag väl kom hem gick jag raka vägen till köket och gjorde te med massa honung i. Sen gick jag till tv:n och drack upp och sen la jag mig ner för att somna, men jag hade för ont i ryggen. Efter en timme kanske somnade jag. Det var väldigt skönt. Sen åt jag. Det gjorde ont i min hals, det var för varmt och vasst.
Inte så nödvändigt inlägg. Alla som läser det kommer tänka ungefär såhär: öhöömm, vilket tyck-synd-om-mig-inlägg. Och det är precis vad det är.
Pusshej.

Fan

Hur man ha så mycket att säga utan att finna ord?


CKY

Åh, jag kommer ihåg min cky-period. Älska älska älska. Jag och Lisa! Fy sjutton va roligt det var. Sakna som en ensam gumma saknar sin bortsprungna katt.

Skola

Jag är i skolan. Vi slutar typ halv fyra. Stört drygt. Fyfan. Aja, ingen big deal. 

RSS 2.0