Sommar och bil

Tänk att sommaren äntligen är här. Det är sktivarmt och ingen klagar. Jag måste bada snart, har bara gjort det en gång i sommar och det var typ sista maj eller något sånt. Jag har börjat älska Melody Club igen. Deras nya skriva är jättebra. Jag är typ helt kär i den. Det är sjukt skönt, jag har inget planerat på aslänge nu. Man borde träffa många som man inte träffar så ofta nu. Det är ju sommar och då är man ledig. Om man inte har sommarjobb.

Igår körde jag bil för första gången och det var superkul. Jag var seriöst bra på det. Okej, jag körde på ettan hela tiden och växlade till tvåan efter ett tag och jag kom ihåg att växla ner till ettan igen om man stannade och skulle börja köra igen. Jag körde i en timme ungefär, men det kändes som tio minuter. Konstigt. Pappa var typ svettig, jag tror att han var lite nervös att jag skulle ha sönder bilen eller nått sånt. Kopplingen är ju jättejobbig att trycka ner och släppa upp. Man måste lyfta på foten hur mycket som helst och eftersom jag har så långa ben så blir det ännu jobbigare för jag slår typ i ratten lite och den gick inte att höja mer. Sånt e inte kul. Men det var typ jättekul att köra bil.

P&L

Jag orkar inte skriva något om det. Det har varit jättekul iaf. Något som var riktigt kul va passion!
Aja. Det här året var näst bäst, 2007 kommer alltid vara bäst!

P&L

Igår var jag på peace and love. Ska dit idag och imorgon också. Igår såg jag Backyard Babies. Dom va asbra och Dregen va snygg. Men det visste alla redan. Och Mötley Crue, det va typ bäst. Jag va aslångt bak, men ändå så långt fram det gick. Men alla som stod där va aslånga så det va ganska jobbigt. Aja, idag äre Turbonegro som gäller! Yeees :D!

HappyMalinHappyMalinHappyMalin

Sommar





Söndag

Det är söndag och allt är tråkigt. Snart är det peace and love. Fatta kul det kommer bli. Fy, jag vet inte vad jag ska skriva. Jobbigt. Jag ska be mamma köp gott te. Intresant, verkligen. Vi har inge gott te och nu ska jag upp och göra te. Mums.
Hejdå.

Midsommar i Dalarna

Nu är det midsommar här i Dalarna igen. Åren går snabbt här. Jag, Hanne och Anna satt i fiskedammen i år igen. Det var askul, som vanligt. Som tack för hjälpen fick vi godis. Det var vi i alla fall inte beredda på. Det hände massa kul där uppe. Jag och Hanne åkte lastbil upp med massa mammor, pappor och barn. Det var verkligen superkul! Hoppas att det blir lika kul nästa år, om vi ska dit då också.

blä

Jag har ätit asmycket idag. Jippi. Jag hatare. Så som så mycket annat. Jag borde sluta hata så mycket. Aja, vem fan bryr sig. Jag vill ha långt hår. Jag vill ha mycket som jag inte kan få. Aja, det är ingen som bryr sig. Varför kan du bara inte fatta det Malin????? Fyfaaaaaaaaaaan..


Glass glass glass i stora lass lass lass...

...ja jag är galen i glass.
Lite senare på dagen ska jag och HannePanne ta en liten promenad till city gross för att köpa glass. Sjukt mumsigt, javet. Jag lyssnar på Bloodhound Gang!! Grymt bra :D Aja, jag ska göra mig klar nu.  

Hateful

Jag tänkte bara skriva att jag hatar allt just nu.


Lycka i en stängd ask.

Jag tål inte se på er. Ni slänger bort lycka som om det vore ett trasigt och fult glasspapper. Ni förstår inte vad det är ni gör. Om ni inte gör något snart så kommer det bli försent. Ni kommer ångra er. Det är något speciellt i dina ögon när du är i den andras närhet, ändå skiter du i det. Det är inte lätt att bara se på. Lyckan är inte lättfångad, men ni har den i en liten färgglad ask. Saken är den att asken är stängd och låst. Ni kommer inte få ut något av den om ni inte låser upp den. Så kom igen. Var modiga.

SABB

Igår på kvällen va jag med Hanne. Vi hade riktigt kul. Oh shit va vi är bäst. Aja, idag ska jag låna Aladdin av Viktor. Just nu klassas han som en ängel. Den hackar för typ alla. Jag har inte sett den på aslänge. Jag sak kolla på den med Hanne. Hoppas att den inte hackar.

Nu ska jag gå och göra mig klar så jag kan åka och hämta filmen nån gång.

9

Det är inge kul att sluta nian. Jomenvisst, det är väl ganska kul, men ändå väldigt hemskt. Jag kommer sakna alla så sjukt mycket. Det kommer att bli konstigt att inte gå på gruvriset. Här kommer lite om alla i 9D. Jag vet att det kanske är töntigt, men ändå.

Hanne Ahlberg
Du om någon har bra humor. Alltid på bra humör. Du har gjort tiden på gruvrisskolan bäst. Jag kommer sakna dig jättemycket. Kommer inte vara samma sak att gå till en skola där inte du finns. Vi har alltid gått i samma klass. Vi har alltid gått till skolan tillsammans. Kommer bli så sjukt svårt att inte göra det längre. Jag kommer sakna dig Hanne.

Gino Anastasio Winblad
Gino, Gino. En sjukt charmig ung man. Alltid fina kläder. Jag kommer sakna dig Gino.

Daniel Andersson
Jadu, vad ska man skriva. Flinar ganska ofta. Har typ alltid gjort. Vi har gått i samma klass jämt, tänk va stor han har blivit. Jag kommer sakna dig Daniel.

Fredrik Andersson
Lite tyst pojke. Riktigt kul typ ändå, bara för att man är tyst är man inte tråkig. Har riktigt fint hår tycker jag. Jag kommer sakna dig Fred.

Dena Azizi
Shit va jag kommer sakna dig. Börö säger jag bara, börö! Tänk så många roliga stunder vi haft...och kommer ha! Du, jag och Hanne på engelska lektionerna med Kari. Kommer bli svårt att inte ha engelska med någon av er mer. Uhu, vi har ju alltid gått i samma klass. Jag fattar typ inte att vi inte kommer göra det mer. Jag kommer sakna dig Dena.

Daniel Bjurman
Skämtsam liten prick. "Sjuk" ganska ofta. Vet inte vad jag ska skriva mer, så...Jag kommer sakna dig Daniel.

Max Björk
Klassens egna lilla musikfantast. Superbra på trummor och på allt annat som har med musik att göra. Väldigt trevlig också, det får man inte glömma. Jag kommer sakna dig Max.

Joakim Brykt
Mellan jo. Faktiskt suuperkul ung man. Det visste jag inte om dig, men nu vet jag det iaf. Jag kommer sakna dig Joakim.

Oscar Busk
Lång som sjutton. Sovit mycket under dessa tre år. Har kul humor, det kan man inte förneka. Jag kommer sakna dig Oscar. Jag vet inte om det stavas med c eller k. Ehe...

Anton Carlsson
Liten och kort var mitt första intryck, men nu har jag kommit på att han inte alls är så kort. Har växt sjukt mycket på längden. Aja, "ant was here" står överallt. Jag kommer sakna dig Anton

Axel Clarström
Jahadu, Axel knäts bror. Ganska kul faktiskt. Jag kommer sakna dig Axel.

Therese Dahlberg
Shit, du har typ gjort klassen till klassen med stort k. Riktigt kul tjej. Alltid fin i håret. Jag kommer sakna dig Therese.

Malene Dahlin
Ojojoj, riktigt kul tjej. Värsta fina håret. Skrattar mycket och är oftast glad. Jag kommer sakna dig Malene.

Sara Davidsson
Saara, jag kommer sakna dina och HannEs små upptåg. Riktigt kul humor. Oj, klassen har rikigt kul humor märker jag nu. Du är bra på typ allt. Jag kommer ihåg när du började. Supersnygg i dina tofsar. Jag kommer sakna dig Sara.

Johanna Dingfors
Lilla söta Johanna med det långa fina håret. Är väldigt rolig. Jag kommer sakna dig Johanna.

Erik Ellborg Hansson
Vet allt om andra världskriget. Det är faktiskt fränt. Ganska underhållande, inte på ett dåligt sätt. Jag kommer sakna dig Erik.

Max Grandin
Klassens bonde. Gillar traktorer. Jodu, det kan man också göra. Jag kommer sakna dig Max.

Malin Holmqvist
Det är ju jag.

Emil Jobs
Superkul liten kille. Keep up the good work. Jag kommer sakna dig Emil.

Robert Johansson
Bob. Kommernerar jämt, men det är roliga kommentarer så det är lugnt. Färgat håret brunt. Jag kommer sakna dig Bob.

Emil Kling
Shiiit, en av dom roligaste i klassen. Jag har iaf lyckats med att knacka han på den andra axeln än den jag står vid och så att han kollade åt fel håll. Jag vet inte hur jag skulle formulera den meningen..aja. Jag kommer sakna dig Emil.

Isak Malis
Klassens tjejtjusare. En snäll liten pojke. Jag kommer sakna dig Isak.

Gabbi Marcström Kehrer
Står fast vid sin åsikt. Kul och glad tjej som alltid är pepp för fest. Jag kommer sakna dig Gabbi.

David Sundin
Min fiende i sjuan och typ åttan. Nu när man ser tillbaka på det så är det ganska komiskt faktiskt. David = kul. Det visste jag inte, men det är faktiskt sant. Jag kommer sakna dig David.

Dennis Wilje
Jahapp. Ett långt och smalt busfrö. Jag kommer sakna dig Denispenis.

Niklas Wingqvist
Ser ut att heta Ville. Väldigt tyst av sig. Men ändå ett måste för att 9d ska vara fulländat. Jag kommer sakna dig Niklas.

Det var 9d. Jag måste skriva om några till som har haft stor betydelse för mig.

Mia Börjes Björklund
Även fast vi kanske inte pratar så mycket nu mera så betyder du jättemycket för mig. Du kommer alltid vara min bästis! Att du fick Årets kompis priset var inte oväntat ska jag säga dig. Du är snäll mot alla. Du har alltid varit det. Det är det som är du liksom, du bryr dig om alla och vill bara väl. Du är en underbar tjej. Jag hoppas och vill att vi ska ses mer. Vi har så mycket att ta igen. Det där lät lite som värsta tanterna som träffas på stan en varm sommar förmiddag. Det kommer ju att bli svårt att ses nu när vi ska gå på olika skolor. Jag kommer sakna dig jättemycket MiaMaria Beula <3

Elin Bjurman
Du betyder också jättemycket för mig. Det är typ bara i skolan vi träffas och nu när vi inte kommer gå på samma skola kommer vi inte träffas i skolan och det är inte kul. Vi måste träffas mer. Vi måste åka moppe tillsammans. Och sen bil när vi tar körkort. Du har alltid hjälpt mig när jag har haft det svårt och jag tackar sjukt mycket för det. Jag vet att du finns därför mig om jag vill prata. Jag finns för dig också. Det är bara att kontakta mig om du vill något. jag kommer sakna dig Elin <3

Hannes Heinemann
Du är en av dom snällaste jag känner. Du betyder väldigt mycket för mig. Jag vill bara säga tack för allt. Tack för att du har lyssnat på mig. Shit, alla oplockade gåsar, som förmodligen är plockade nu. Jag hoppas att vi fortfarande kommer kunna prata fast vi kommer gå på olika skolor. Då kommer vi inte träffas i skolan liksom. Jag är lite sur på mig själv för att jag inte tog till mig av vad du sa förut. Jag kan inte skriva något här, men om du läser det här så fattar du nog vad jag menar. Jag kommer sakna dig Hannes the pussy <3

Det här är nog det längsta inlägget jag någonsin kommer skriva. Jag orkar inte läsa igenom det så, det får bli som det blir.

Okej?

Det har hänt mycket den senaste tiden. Är för trött på allt för att skriva om det. Nu sitter jag iaf här med nymålade naglar. Rosa, verkligen asfult jag vet. Men jag ville se lite annorlunda ut till avslutningen än som jag gjorde på avslutningsmiddagen.
Kiss och bajs på allt. Hejdå.

Glen

Just nu håller jag på att packa. Det ska bli sså sjukt kul. Särskillt bussen. Ska sitta bredvid hon som är sötast i sverige ni vet. Vi har verkligen bäst humor! Hoist the mooooringline, the mooooringline!! Serijjöst, jag har så mycket godis att man nästan tror att man drömmer när man ser det. Jag kommer komma på att jag har glömt värsta viktiga saken när vi har kommit en bit. Typ ipoden :o

Indiana jones

Jag har haft indiana-jones-theme-song på hjärnan hur länge som helst nu. Dyy dydydyyyyy dydydyyyyyy dydydyydyyyyyyydydydyddydydydyyyyyydydydyyyyyyyyydydyyydydyyydydyyyydydyyyyyy! Asdrygt. jag går omkring och sjunger på den hela tiden.

Galen kattant.

Jag är trött på allt. Jag vet inte varför, jag kom bara och tänka på det. Jag förstår inte varför inget kan gå som jag har tänkt mig. Jag känner mig värsta hatisk just nu. Jag hatar nästan allt. Om man har sagt något till någon så vet tydligen alla det. Varför måste man säga till någon vad någon annan har sagt. Det känns lite onödigt. "Håll käften" så va det någon som sa, just nu håller jag faktiskt med han. Det gjorde jag inte då. Så. Håll käften för fan, sluta snacka! Alla behöver inte veta. Jag kanske inte är perfekt, jag vet. Jag klagar på mig själv och på andra. Jag klagar på tillvaron. Seriöst, jag orkar inte med mer skiit. Jag känner bara för att sova bort allt. Sova och sova och sova. Vakna om någon dag och märka att jag är hungrig. Glöm bara bort mig, jag vill inte bli ihågkommen. Jag vill inte heller bli bortkommen, men det är jag. Bortkommen i en värld av både frihet och fångenskap. I en värld av perfektion. Jag hatar det. Varför måste allt vara perfekt. Man ska vara smal, man ska vara snygg, man ska ha vita tänder, man ska ha bra självförtroende, man ska vara lycklig. Ja, för dom som inte är det då. Vad ska dom göra, vad har dom? Jag vet inte. Jag är en av dom. Jag har varken någon självkänsla eller något självförtroende. Det försvann med vinden för länge sedan. Redan innan det hade jag dålig självkänsla och ännu dåligare självförtroende. Ni vet inte vad ni har gjort. Jag hatar er. Mer än något annat. Så fort jag ser någon av er blir jag arg och vill mörda någon. Det är ingen som förstår vad jag menar med det. Jag kan inte heller förklara. Jag är bara så jävla trött på all skit jag har fått tagit. Det som har gjort mig till en skalbagge med ett hårt skal. Jag är rädd för att någon ska få veta allt. Jag är också rädd för att förbli ensam resten av mitt liv och skaffa en massa katter som förökar sig okontrollerat. Bli galen och gråhårig. Jag vet inte vad jag ska göra. Jag måste göra något åt det här. Jag vet ett sätt, men jag är inte tillräckligt stark för det. Jag skulle inte klara av det. Det är inte att dö. Det är fegt och orespektabelt. Det är min åsikt i alla fall.
Jag älskar er alla. Jag vill att ni ska veta det. jag är ledsen om jag har sårat någon. I så fall har det inte varit meningen. På rikigt alltså, jag vill inte såra någon. Det är inte snäll, men jag är inte snäll så det hänger ihop ganska bra ändå. Ingen kommer orka läsa allt detta. Så...varför skriver du det Malin? Det är helt meningslöst. Aja, jag vill bara skriva lite. Jag vill skriva av mig lite. Jag vill inte gå omkring och tänka så mycket i Göteborg. Jag ska dit i helgen. Det skulle bli en katastrof om jag skulle vara sur där. Alla skulle bli värsta irriterade på mig. Jag ska sätta på mig ett glatt ansikte och skratta och vara glad. För det kommer bli kul. Aja, nu ska jag läsa igenom det här och sen typ gå och lägga mig. Jag är jättetrött.

GPS

Det var riktigt tråkigt faktiskt. Även fast jag var i den bästa gruppen. Det blåste verkligen jättemycket och det regnade. Förjävligt säger jag bara, förjävligt. Fötterna badade i ett av hav av vatten i skorna. Sjukt kallt var det också. Jag typ dog. Nej, jag lever ju nu. Aja, spela roll. Nu tänker jag glömma hela skiten. Det betyder liksom ingenting.

Efter det cyklade vi hem. När jag kom hem tog jag en varm och välförkänt dusch. Sen gjorde jag lite varm oboy. När jag hällde ner det i koppen sprack den. Dåligt jobbat Malin, riktigt dåligt. Sen sov jag en liten stund. Efter det åkte jag och Hanne ner på stan. jag köpte ett par jeans. Det jag verkligen hatar. Jag har en storlek som inte finns. Det är rikigt jobbigt. Men idag köpte jag ett par. Ja, det är höög midja och det tycker inte jag om men skit samma. Dom funkar.

GPS

Snart ska jag cykla ner till gruvan för att gå omkring med en gps. Är i bäst grupp i alla fall. Jag, Sara, Emil Kling, Emil Jobs. Det kan typ inte bli bättre! Vädret är tråkigt och kallt. Det är superdåligt. Lite sol är man väll värd iaf. Nu väntar jag bara på att klockan ska bli kvart i så jag kan möta mina cykelkompanjoner. Det är tråkigt att vänta. Jag har inget att göra. Tänkte just skriva kanske kommer bilder sen. Från mobilen alltså. Orkar inte bära omkring på kameran. Sjukt jobbigt. Men jag kom på att den här datorn är sämst och det är bara onödigt att lägga in bilder på den. Ush, jobbigt när den andra är sönder. Jag har typ panik. Nu börjar klockan närma sig tjugo i. Då kan jag börja gå upp för att sedan cykla iväg. Ja, jag skriver kanske mer när jag kommer hem. Om jag inte ska göra mig klar för att åka till stan. Måste köpa jeans. har inga. Lite jobbigt. Aja, jag skriver hur det gick någon annan gång. Förmodligen senare idag.
Kisskisskiss (pusspusspuss)

En tillvaro jag gärna kommer ihåg.

Jag vill att det ska vara som förr. Du var fin. Du var bäst. Du var glad. Vi fick motgångar, men vi sjöng bort det och började om på nytt. Du gjorde mig glad. Jag kommer ihåg det så väl. Du och jag fungerade underbart tillsammans. Hela sommaren var till för oss. Vi hade en dröm. En dröm om något eget. En dröm som vi tillsammans gjorde verklig. Den finns kvar. Förfallen och rutten, men det viktiga är att den finns kvar. Den kanske inte är som förut. Du och jag, jag saknar det. Jag saknar den tiden när vi byggde på en dröm som nu har fallit i bitar. Jag hoppas att vi kommer locka tillbaka minnena från den tiden tillsammans någon gång.

Kom hit bara för min skull. Snälla du, kom hit. Jag saknar dig.


Dålig dag?

Det här har varit den dåligaste dagen på sjukt länge...


RSS 2.0