Abort

Jag har skrivit om abort hela dagen idag. Skriver fortfarande. Det är tragiskt tycker jag. Det är ju ett liv vi snackar om, inte typ ett träd. Det är en sak om det är riktigt tidigt in i graviditeten. Jag skulle aldrig kunna genomgå en abort. Jag skulle känna mig skyldig. Det skulle inte funka för mig. Jag kan inte förstå hur det kan funka för andra heller. Det är ju en sak om man har blivit våldtagen, men det är inte så stor chans att man blir gravid då. Men det finns fortfarande en liten risk. Så det skulle ju kunna hända.
Partial birth abortion är något som jag inte kan förstå över huvud taget. Det är alltså som så att man fölöser barnets under och över kropp, men inte huvudet. Man klipper sedan ett litet hål i nacken så att barnet dör. Om det inte dör så suger man ut dess hjärna och då kollapsar skallen. Barnet dör. Eftersom att barnets huvud inte var ute så är det inte fött. Då kan man inte kalla det mord. Juridiskt sätt alltså. För barnet är ju inte fött än. Fucking bullshit! 90% av barnet är ju ute! Klart att det är mord. Det hade varit mord om huvudet var ute. Det är i alla fall mina åsikter! Jag skulle kunna skriva massa mer, men det orkar jag inte just nu.


Helt random!
Idag har jag kommit på vad mina barn ska heta. Nästan i alla fall.
Michelle, efter beatles låten.
Malte eller Klas. Jag har inte bestämt mig än.
Det kommer förmodligen bli Malte


Kul kväll med some najs girls!

Denna kväll gick jag till Hanne. Sedan kom Sara och Mia. Vi hade riktigt kul. Men sen fick Sara lov att sticka. Inte med garn utan gå. Då blev det bara jag, Hanne och Mia kvar. Vi hade lite kul med en treuddstopp. Sen spelade vi lite monopol. Grymt kul! Det gick superbra för mig, bra för Mia och för Hanne gick det ju som det gick..ganska dåligt. Haha, rikigt kul. Sen kom iaf Sara tillbaka. Då körde vi Alias. Jag och Mia i ett lag och Hanne och Sara i ett lag. Dom va typ jättebra, till skillnad från oss. Eller tillslut gick det bra!

Svartvit

Hata skolan

Poet-Malin

Svartvit

Ja, jag gick hem från skolan idag. Anledningen är..okänd..aja, då missade jag no:n och idrotten. Spela roll liksom, jag hatar båda ämnena. Ja, det va lite av anledningen varför jag gick hem. Jag gick iaf hem och la mig i sängen ett tag. Sen bestämde jag mig för att jag behövde komma ut lite, så jag pumpade däcken på cykeln och drog. En riktigt lång sväng vart det. Jag behövde rensa tankarna lite. Så när jag hittade ett bra ställe så satte jag mig ner och kollade ut över miljön. Lyssnade även på kent. Ganska skönt. Tankarna bröts loss och flöt iväg, precis som isen på våren.


Blogg blogg blogg

Okej, nu äre så att jag fattar inte det där med design. Jag kan ingenting om bloggar heller. Asså, jag måste nog fixa det någon gång. Vet inte hur när eller nått sånt. Aja, jag får väll fråga nån någon gång i framtiden.


Sitter på golvet,

RSS 2.0