oj


Jag va snygg där!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja, idag är det söndag och jag har tråkigt. Jag är van. De flesta söndagar är tråkiga. Jag vet inte vad jag ska skriva. Jag har skrivit lite många onödiga inlägg tror jag. Haha!

Z530i

Raderar gamla sms från min mobil. Fan fan fan, jag måste ju säga nåt. Jag var ju fan dum. Helvete, dubbelt liksom. Shit, jag visste inte at jag va en sån.
Aja.

Fika

Idag satt jag på wayne's i ungefär fyra timmar med några kära vänner. Sara, Anna, Hannes och Hampus. Det var kul. Jag vet inte vad jag ska skriva. Haha, värdelöst inlägg xD

tjoho

Jag skulle gått och lagt mig för flera timmar sen. Jag fastnade i att läsa bloggar. Jag fattar inte varför jag alltid gör så. Min nya favoritlåt: Break into school (late at night) - johnossi. Den är jättebra verkligen!


Ja, det där är en jättebild på bara mig. Jag vill ha brunt hår igen.

random

Jag har inget att skriva egentligen. Jag har gjort om lite på bloggen. Men jag blir galen på headern och typ allt annat. Förutom att jag nu kan ha större bilder. Skitbra, jag är seriöst duktig som har lyckats fixa det.

Jag sitter och lyssnar på the wombats. Jag hade glömt bort hur underbart bra de är.

Jag vill ha en ny mobil.

rubbe


Hello

I have english right now. So, I'm going to write on english. Really fun. I know, I'm not so good at this language. But I do not care about that. Haha, this is quite pathetic. And I can't spell any words at all xD
So...I quit!
Bye bye!

grö

Jag har bestämt mig. Jag ska köpa mig en kepa, keps, hatt med skärm. Jag vet inte vad man ska skriva att det heter. Jag ska iallafall köpa en som jag ska ha under våren, sommaren och hösten. Jag ska bara få pengar först.
Jag skriver bara tråkiga inlägg just nu. Jag vet inte varför, kanske för att jag är besviken, sur och trött på en hel del grejer nu. Fast det har gått över lite, men det finns fortfarande kvar. I mitt huvud blir små onödiga och nästan omärkbara fel till gigantiska och oerhört jobbiga fel. Vem bryr sig.


-

...och det var sant.


jsy

Jag gillar inte helger. Jag gör ändå aldrig någonting. Jag tror inte ens att någon vill träffa mig. Därför äter jag b-choklad och lyssnar på sixx am. Det var länge sen. Jag har fula kläder. Jag har tråkigt. Jämt.

puss

Enda sen jag kom hem och nu har jag varit sur och grinig och irriterad och jag har haft och har ont i huvudet och varit trött och lite ledsen också, men även rätt så glad över att du finns. "Här kommer alla känslorna på en och samma gång". Oj det blev fel. Det ska vara: Här kommer alla känslorna på En och samma gång. Jag känner ett otroligt sug efter glass eller chips, varm choklad skulle inte heller sitta fel. Jag vet att vi inte har chips. Därför tänker jag kolla om vi har glass. Vilket skulle vara ett under eftersom vi har ingenting som är sött i det här huset. Då får jag väl sitta och äta gujibär (?) för det har vi. Typ röda små nyttiga russin som är fulla med antioxidanter (?). Jag kan iallafall göra en kopp med varm choklad. Jag tänkte gå och lägga mig i rimlig tid idag. Imorgon är det dags för spelutveckling. Det är relativt kul nu, det tyckte jag inte innan. Fast det kan bero på att vi hade en vikarie förut som va dösnygg och snackade i speltermer och jag fattade ingenting och nu sitter jag bredvid André vid en data och ritar. Eller det är han som ritar och jag snackar typ. Haha, jo det här var ju just ett kul inlägg. Nej, men det skiter jag i för jag bara skriver massa skit. Nu: varm choklad och kanske kanske kanske glass! :D


lite text

Jag vill ha en egen lägenhet och körkort sen en bil också, men jag vill inte bli vuxen. Samtidigt vill jag inte heller vara ett barn. Då grinade och skrek jag jämt. Fast, det gör jag ju nu med så det kanske inte är så stor skillnad egentligen. Jag har ju hört några gånger att jag grinar kul. Eller hur var det, Hanne? Jag vill inte heller vara i den här jobbiga åldern. Jo, jag trivs i nutiden men jag vill inte vara 16 längre. Jag vill vara 18 eller 19 tror jag. 18 = körkort, 19 = studenten. 17 = ingenting. 30 = hemsk ålder, den skrämmer mig redan faktiskt. Det är ett tag kvar dit iallafall. Och, du är allt jag ser och hör, du är allt jag ser och hör.

BILDER!!!

Tänk när det är sådär fint och soligt ute.



175

Idag har varit en riktigt tråkig dag. Jag har nästan inte gjort någonting alls. Om inte jag fixar någonting tills imorgon kommer morgondagen vara precis lika tråkig, om inte ännu tråkigare. Jag har dessutom haft hicka lite då och då under dagen. Det är något fel på vattenledningarna här där jag bor. De ska fixa det imorgon och det betyder att de tänker stänga av vattnet imorgon mellan åtta och två. Det leder till att jag måste gå upp jättetidigt och duscha eller att jag måste gå upp och duscha sent och bli klar sent. Jobbigt val. Vi får se hur jag gör med det problemet.
Det var väldigt länge sen jag fotade. Det är lite trist, men om man inte har någonting att fota så är det inte så speciellt kul att fota över huvud taget. Jag måste ta itu med det problemet också. Jag måste hitta någonting att fota.

Helvete

Jag får inte dricka te. Det är tydligen dåligt för mig. Det försämrar järnupptagningen (?) till blodet. Aja.
Meningsfulla och långa inlägg känner jag.

-

Jag mår ändå inte bra ju.


RSS 2.0