Lite olika saker

Nu är det mindre än två veckor kvar! Skogsröjet! Jag längtar sjukt mycket. Det kommer bli så hilma bra! Eller, man ska inte ha för höga förväntningar.

Aja, jag sitter och äter chips som blev kvar från igår. Farligt gott.

Hela den här veckan kommer jag vara helt själv i hela huset. Hur skönt som helst. Mamma och pappa är ute på en campingtur nere någonstans i landet. Jag tror att dom ska till Danmark också. Kanske Tyskland. Pontus ska till ccw.

Jag vill flytta till Stockholm. Det är en sjukt fin stad, allt finns där, det är så skönt.
Jag vill inte flytta till Stockholm. Jag hatar stockholmare...

en till sak

världens bästa pappa har fixat mobilen min

helvete och skitpiss

jag vill inte tillbaka till skolhelvetet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Stockholm

Jag är hemma nu. Jag har varit i Stockhom i tre dagar. Jag köpte ett par jeans. Jag hatar mina fittiga jävla skitben!!! Jag är alltså mellan storlekar så att INGA JÄVLA JEANS PASSAR! Sjukt jävla frustrerande! Jag köpte iallafall ett par jeans. Cheap monday, svarta. Egentligen är det mer stretch än vad det är jeans. Jag hatar mina jävla skitben.......

Så nu vet kanske mina sjukt många läsare lite mer om varför jag jämt har leggings.

hp7d2

japp, idag ska jag se absolut sista harry potter.

Köpt

Jag var på stan igår. Skulle bara kolla runt lite, men jag hittade två saker som jag köpte. Det är alltid så, när man letar efter något hittar man det aldrig och när man inte har tänkt köpa något och bara kollar runt lite så hittar man saker man vill ha. Knäppt det där. Så nu ska jag vara rolig och visa vad jag har köpt.





Jag vet att bilderna inte är så speciellt bra alls, men jag orkade inte anstränga mig.
Jag tycker att det är så dåligt när det säljs bandtröjor i vilken affär som helst. Jag bojkottar det. Men jag blev alldeles kär i den där och Ramones är ju bajsbra, så jag fick lov att köpa den! Texten är mer kulaktig i verkligheten.


Mitt nya hår


Man ser väl färgen där kanske.

Läs inte, skittråkigt

Jag sitter och väntar på att mitt nagellack ska torka. Snart ska jag spela sims.

Jag är nu inskriven på körskola nu. Synd bara att dom har semester nästa vecka. Jag kommer iofs inte fixa det innan årsskiftet så. Jag och pappa var ner och fixade det idag, så fick jag skjuts hem på hans cykel.

Det fanns inget mjöl hemma så att jag kunde inte baka, jag var på tok för trött för att cykla till city gross. Jag vaknade klockan sju och kunde inte somna om på flera timmar. När jag väl hade somnat kom pappa hem för han skulle hämta bilen. Han hade glömt nycklarna så han plingade på, två gånger. Jag hörde en plingning och trodde att det var på tvn. Sen gick han runt huset och knackade på mitt fönster. Så jag gick upp och öppnade. Då kom katten in. När jag hade lagt mig igen för att sova kom hon, katten alltså, och jamade för att hon ville ut. Jag vägrade gå upp ur sängen. Hon gav upp och hoppade upp och la sig i sängen med mig.

Kul fakta om min morgon.

Det ska regna typ hela dagen imorgon. Wii, hela dagen är förstörd och den har inte ens börjat än. Skitkul. Eller ja, som vanligt kanske. Saker blir aldrig som man vill, det är väl bara att vänja sig.

Det är roligare att läsa bloggar med bilder

Mina tekakor blev jättegoda! Gjorde på ett annat sätt än vad jag har gjort förut. Mumsigt!

Imorgon hade jag tänkt baka muffins med apelsin i, rivet skal inte apelsinbitar, och romerska bågar. Det är typ bara jag som tycker att apelsinchoklad är gott, jag fattar inte hur man inte kan tycka om det. Hoppas att det blir bra. Jobbigt att cykla till city gross för tredje gången den här veckan.


Jag tycker att bilden är ganska ful och lite underhållande. Kolla bara på Johan!

En till sak, frisören som klippte och färgade håret på mig sa att min grundfärg var jättefin (jag tycker att den är skiiiittråkig och gaska ful xD) och så sa hon att mitt hår hade (har?) jättebra kvalitet, kan nog bero på balsammetoden. Jag hade tänkt börja tvätta med balsam igen. Allt funkar bara i perioder så jag får byta lite då och då.

Sista hp filmen har ju haft premiär, den måste jag ju se!

Alltså jag kan inte hålla mig till en sak i mina inlägg, som inte kommer med jämna mellanrum.

Min mobil är sönder också. Värdelöst. Jag har en gammal och ful och dålig och seg och alldeles, alldeles underbar (nej)...

Jag borde nog lägga upp en bild på mitt hår. Men det är så svårt att ta så att man ser hur det är i verkligheten. Dessutom är det så skukt fett nu. Jag försökte rita i paint, det gick inge bra.

Nu ska jag sova. Hoppas att jag inte ligger vaken till fem idag igen...



Några saker

För någon dag sen köpte jag en ananas. I min ananas hittade jag frön. Sjukt konstigt, det ska väl inte finnas det i köpananas. Iallafall så hittade jag frön som jag planterade. Jag läste lite om det på något forum. Det kommer ta fleeeera veckor innan något händer, om något ens händer.

Vårt körsbärsträd som vi fick av min vän Lisa för väldigt länge sen har för första gången fått bär! Två stycken, ett som är lite rött nu och det andra är grönt och litet.

Jag åt röda vinbär idag, lite sura.

Någonting har satt sprätt på våra jordgubbar, det är hur många som helst!

Jag håller på att baka bröd för tillfallet. Degen jäser just nu, men den kommer säkert få för sig att inte jäsa någonting. Jag har säkert misslyckats med jästen...

Jag tvättade håret senast i söndags, jag hade tänkt vänta till på fredag att tvätta det igen. Det är sjukligt fett just nu. Men det spelar ingen roll, det är inte så att mitt schema är fullt med möten med massa intressanta människor.


Skitful bild, men den visar att jag bakade kakor för någon dag sen.

Jag bakade världens godaste kladdkaka för någon dag sen. Sjukt god! Mjölkchoklad och starkt kaffe (jag tog espresso). Den var verkligen hur god som helst!

Hår

Jag har färgat håret, eller ja slingat. Om det är någon som bryr sig.

Peace and love

Nu är det slut, skönt. Det var inte speciellt bra det här året. Om någon undrade liksom.
Och vafan, om michael monroe kan gå ner i spagat i så hög ålder borde det inte vara något problem för mig ju...

RSS 2.0