Dag 12 – Det bästa som har hänt mig

Johan


Nu är jag sådär oerhört töntig. Men då får jag väl vara det då.

Dag 11 – Den här veckan

Måndag - Dagen började med engelska och matte. Efter det hade jag lunch och sen multimedia. Sen skulle vi ha text, men Johan var sjuk så Lena kom och öppnade åt oss och sa att vi skulle fortsätta med våra manus. Men alla var nästan klara. Vi slutade mycket tidigare än vad vi skulle ha gjort.

Tisdag - Jag hade inga lektioner. Jag gick upp och fixade mig, sen åkte jag till stan och träffade Johan. Vi träffade sedan Sanna och Felicia. Sanna ville ta kort på mina gula skor. Så honn gjorde det. Efter det gick jag och Johan till ica och köpte läsk, godis och lite saker till cupcakes. Vi gick hem till mig och bakade cupcakes och fotade lite. Jag pluggade också lite.

Onsdag - Texten var inställd för att Johan fortfarande var sjuk. Så jag började efter lunch med multimedia. Vi fortsatte animera. Sen hade vi matte och engelska. Det var jättesegt och sjukt tråkigt. Sen åkte jag hem och åt och sen åkte jag till träningen. Några av mina gymnaster klarade rondat flickis. Duktigt. Jag hade inte så mycket att göra så jag kände att jag ville vara med lite. Jag körde några handvolter. Jag skulle förmodligen klara av att lägga till en frivolt efter. Det var inte igår jag gjorde det senast. Jag vill verkligen klara av att göra det igen.

Torsdag - Det är idag. Jag har naturkunskap och sen lunch. Efter det har jag samhällskunskapsprov. Och efter det foto. USCH!!!

Fredag - Foto, blä. Träning. Kalas. Sportlovet börjar.

Lördag - Jag ska nog inte göra någonting speciellt denna dag. Kanske plugga en hel del matte. Jag ligger jättemycket efter. Jag ska kanske plugga massa annat också...

Söndag - Träning.

Dag 10 – I min handväska

Jag har ingen handväska, men jag har en väska. Den är just nu proppad med skolböcker. De är inte där hela tiden. Annars brukar jag ha en rosa skrivbok med formatet A5. Om jag måste skriva någonting alltså. Jag har även alltid minst en penna där också. Och ett bultband. Jag tror att det heter så iallafall. Det är nog det mesta.

Fult ljus underifrån

När jag har tråkigt, då har jag tråkigt på riktigt.
Jag har varit sjuk måndag, tisdag och onsdag. Nu är det torsdag och jag är frisk nog att gå till skolan. I måndags hade jag träningsvärk. Jag har aldrig varit med om något liknande. Jag kunde inte sätta mig ner. Jag höll på att dö. Men tur som jag alltid har (nej) så var jag sjuk och behövde bara ligga ner och snyta ut 25 liter snor!


Här är vad som händer om jag har tråkigt. Fult ljus underifrån och bara knäppt.

Dag 09 – Det här hade jag på mig idag



Det är helt vanliga blåa jeans. Dock insydda, av min kära mamma.

Dag 08 – Ett ögonblick i mitt liv

Vad roligt, nu ska jag kolla tillbaka in i mitt minne. Det ska vara ett bra ögonblick i mitt liv. För att göra det enkelt för mig så får jag nog ta ögonblicket (en hel dag) när jag gick i sexan. Det var i slutet av läsåret. Klassen skulle åka till Leksands sommarland. Det var en jätterolig dag. Jag, Mia, Hanne och Anna var i en grupp. Vi kom forsent hela tiden. Det var en jätterolig dag, fast jag kommer tydligen inte ihåg sa mycket av den.

En sjuk bild

En gång var jag sjuk. Då såg jag ut såhär.

Dag 07 – Min bästa vän

Min bästa vän för tillfället är Johan. Så är det bara. Han känner mig bäst, just nu. Jag vet inte vad mer jag ska skriva.


JOHAN!!!!!!!!!!

Dag 06 – Min dag i text/bilder

Det får bli i text. Jag har inte tagit några bilder.

Dagen började som vanligt med att klockan ringde klockan sju. Jag kunde, som vanligt, inte komma upp från sängen. Så jag gick upp mycket senare. Även om jag inte somnar om mellan snoozingarna så kan jag verkligen inte gå upp. När jag kom till skolan hade vi textkommunikation, där vi ska skriva manus till ett radioprogram som vi ska sända. Jag, Sanna, Felicia och Patricia är en grupp och vi ska prata om alkohol typ. Efter den lektionen var det lunch. Jag tror att det var första gången någonsin som maten var god i skolan. Det finns ungefär fyra vegetariska rätter som det växlas mellan. Aldrig någonting gott, men idag var det någonting som faktiskt smakade gott. Efter lunchen var det dags för en multimedialektion. Vi skulle animera, eller vi skulle fortsätta att göra bakgrunder. Därefter hade vi matte. Jag ränkade två tal. Efter det hade vi engelska. Jag gjorde ingenting.

När jag kom hem från skolan gjorde jag tre mackor och en kopp te, som jag åt i sängen. Sen vilade jag i en kvart för att jag skulle iväg till träningen. Det var ganska lugnt och skönt där. Inte så många där liksom. Efter träningen åt jag. Nu ska jag duscha.

Dag 05 – Vad är kärlek för mig

Ja, vad är kärlek egentligen för mig. Det är nog när man känner sig glad när man ser den personen som man är kär i.

Dag 04 – Det här åt jag i dag

Vad åt jag idag egentligen. Till frukost åt jag rostade mackor och drack en kopp te. Kanske inte världens bästa frukost, men det är jättegott. Sen till lunch åt jag det som serverades i skolan. Couscous och någonting. Det var inte gott alls. Sen till middag, favoritmaten! Bulgur och kikärtsbiffar med lime i. Sjukligt gott är det. Mamma är nog den bästa kocken i världen!

RSS 2.0