Mums

Ananas måste vara den godaste frukten som finns.

Jag och Johan gick på en liten promenad för ett tag sen. Nu är jag rolig och skriver poängen på en gång. Vi såg en halväten riskaka. Vilka minnen man fick upp i skallen. Jag måste köpa riskakor. Det var jättelänge sedan jag åt en. Det kommer kännas som när jag var liten och hade med mig två riskakor till skolan och åt på rast eller fruktstund eller vad man hade. Underbart!



Hallå, är du där? Är du kvar?



Ha det så bra min älskling. Jag sticker nu. Jag sticker till sängen med ett proppfullt glas med godis.

Dag

Nu kommer ett roligt inlägg om min dag.

Sovmorgon. Jag gick upp vanlig tid. På så sätt hade jag mycket tid på mig. Grönsaksmackor, te och illustrerad vetenskap var min frukost. Samhällskunskap och idrott. Badminton med Lellah, Sanna, Elin, André, Julia, Björn, Petter och Rufus. Jag tror att det var alla. Kul var det. Sen fotade jag Johan i studion. Stressigt och tufft. Nu vill jag framkalla och se hur det blev. Sen drog jag till stan för att köpa en chokladkaka. Jag ska inte äta godis, men jag har varit sugen på choklad i några dagar nu så det blev så. Nu ska jag skriva klart textuppgiften om politik. Sen ska jag kanske försöka att göra klart min synopsis. Johan är iallafall på väg hit så jag struntar nog i synopsisen.


Du har mycket ouppklarat.

Jag hoppar av nu.

Träning

Jag var med mina gymnaster och tränade igår. Jag körde för i helvete rondat flickis. Med pass såklart. Jag var skitdålig på det när jag var gymnast. Jag må säga att jag är lite stolt över mig själv. Nu har jag träningsvärk och det är inte skönt.

Obviously something's gotta be done I'm such a drama queen

Drama queen är precis vad jag är. Hej, jag heter Malin och varje liten skitgrej blir skitstort i mina ögon. "Hej Malin!"

RSS 2.0