Det gör ont

Jag sitter nu här med ett bett på fotknölen. Det dunkar och det gör ont. Jag vet inte vad det är. Jag är rädd, känner oron bubbla upp från ingenstans. Jag som trodde att allt skulle bli bra igen, nu när allt är förlåtet. Det är i alla fall så som jag uppfattade det. Att det är förlåtet. Förlåta, men aldrig glömma. Jag trodde att jag skulle få sova ostört. Så är inte fallet. Känner mig trött nu, men vet att jag ändå kommer vara vaken i natt. Jag vet att jag kommer skriva sms till en kärlek långt borta och sedan radera allt igen. Jag vet att jag kommer ligga vaken och tänka på allt jag sagt och allt jag gjort, allt jag sagt och gjort mot dig. Jag är ledsen. Jag vet inte hur mycket jag grät igår, allt var för dig. För dig och av dig. Aldrig mer, aldrig mer ska detta ske.

Seaside







Kanske kommer fler nån annan gång, men jag måste dra nu. Ska till mormor och äta mat.
Pusshej.


Bal

Det blir inge mer bilder, jag orkar inte.

Skolan

Just nu sitter jag i skolan. Det är jättetråkigt! Ska plugga på om kina under mao, kulturrevolutionen. Fattar typ ingenting. och jag skickade nyss ett tomt sms till Adam. Funderar på att döpa om honom till Ödam, men det var riktigt fult så jag skiter i det. Eller kanske Udam, okej det var ännu fulare..Aja, han får heta Adam, that's it. Jocke b och Ville försöker komma in på min blogg. Misslyckande på hög nivå säger jag bara.

Uninterupted chase = s(ssss)uper

Jag känner att jag vill skriva. Det enda problemet är att jag inte vet vad jag vill skriva. Jo, just nu sitter jag och lyssnar på uninterupted chase, den heter så hoppas jag annars är jag nog lite illa ute. Seriöst den är verkligen jättebra!!!


Bal

Hälsinggården hade bal idag. Fler bilder kommer senare när jag orakar. Orkar verkligen inte nu!


Shit

Shit säger jag bara.
Shit


Viktor

Jag vet liiite många inlägg idag, men skit samma. Jag har kommit på att Viktor gör sig riktigt bra på bild.






Rätt eller fel?

Jag är ledsen att det måste vara såhär. För mig känns det rätt på något sätt, även fast det egentligen förmodligen är så fel. Du...jag trodde mer om dig. Jag känner ingen mening i att försöka. Jag kommer ändå bara förstöra det. Ingen idé. Det är förstört nu. Låtsas inte om att det aldrig har hänt. Det gör allt bara värre, eller det kanske är det du vill...göra allt sämre för mig. Pissrumpa på mig bara.


Skolan

Just nu är jag i skolan och det är tråkigt. Jag vil bara hem och sova. kanske i 100 år. Precis som törnrosa en gång gjorde. Det skullevara så sjukt skönt! Bara slippa allt och sova :D

Sms

Det är fel.


Ditt fel..

Jag står fast vid vad jag har sagt. Bara så du vet, jag kommer inte prata med dig mer. Det är vad du vill. Du sa det själv.

9












Konståkningslyft och harmlösa drömmar

Med händerna i midjan står jag och drömmer mig bort. Jag kollar åt ditt håll, men du verkar inte se mig. Du kanske låtsas som att jag inte finns. Plötsligt kommer du springande mot mig. Du tar tag i mig och lyfter mig, sådär som konståkare gör. Jag känner mig lätt som en fjäder. Sen släpper du mig och jag blinkar till. Det var inte verklighet. Jag kollar åt ditt håll igen. Du sjunger den där låten som man jämt får på hjärnan. Jag vänder mig om och går. Jag vet att det aldrig skulle hända. Du och jag, det går inte ihop min vän.

Spotify

Tack så sjukt mycket Robin  =D


20:30

Jag gick och la mig typ halv nio igår. Det var jätteskönt. Jag behövde det verkligen. Jag somnade kanske nio halv tio. Nackdelen med det var att jag vaknade fem i sju...inte okej Malin. Aja, jag gick upp ungefär halv åtta kanske och åt frukost med mamma. Pappa jobbar och Pontus sover. Så det var bara jag och mamma uppe. Superskönt. Men för ett tag sen åkte hon till morfar. Jag orakade inte följa med.
Just nu funderar jag på att baka, men jag äcklas av tanken att fika. Men om jag gör en tigerkaka eller nått annat som ska vara i ugnen länge så kan jag bjuda in någon på fika med mig. Ibland är jag smart.

Pusshej
Jag ska baka. Mm-mm-mm...

Inte som du tror

Vi lockade nya konfirmander.
















Du är...

Jag är arg på dig.

Du ska alltid misslyckas.
Du är dum i huvudet.
Du hänger inte med i svängarna.
Du är negativ.
Du är ful.
Du är allmänt konstig.
Du är dum mot alla i din närhet.
Du kan mest ingenting.
Du försöker inte ens.
Du kämpar inte.
Du har gett upp.
Du är jag.


Oplockad gås!

Ja, den här gåsen är oplockad! Den finns liksom inte och då finns det ingenting att plocka från. Du fattar inte hur jag känner för det här. Jag är rädd. Jag vågar inte. Inte igen, inte nu. Du vet inte vad som har hänt mig och vad som har gjort mig till den jag är just nu, i detta ögonblick. Det är svårt för mig att ens genomgå en hel dag. Jag får ta på mig ett leende och hoppas på att ingen märker att det är fejk. Med gråten i halsen överlever jag med små marginaler. Det är inte lätt. Du ska veta att jag älskar att du försöker, men trots allt är det omöjligt. För dig för mig och för alla andra. Det är bara så. Inget du kan ändra på. Jag vet att du är arg på mig. Men fortfarande, du vet inte mycket du. Jag är redan så långt ner, näst intill inget kan dra mig upp igen. Ingenting som skulle orka med tyngden. Tyngden av mina tankar. Det blir för tungt för dig för mig och för alla andra. Det är bara att sluta. Ge upp. Gör inte det här för min skull. Det är jag inte värd och det vet du. Innerst inne vet du att det inte går. Att hur du än försöker så kommer jag stå fast vid vad jag tror. Dessa tankar är starka. Mycket starkare än din övertalningsförmåga. Jag ser den som tillgjord, fejkad och hånfull. Som om du egentligen inte bryr dig. Men om det inte är så kan du ju se mig rakt in i ögonen och säga som det är. Jag klarar inte av med falskhet. Jag klarar inte av mer otryggkhet och osäkerhet. Allt är mitt fel och så kommer det förbli. Alltid!

Och allt är emot mig. Ingenting ska fungera. Går inte att spara och publicera. VARFÖR?


Storstäd

Idag har jag städat hela mitt rum. Inte bara på ytan, utan verkligen allt. Jag slängde allt jag inte kände någon mening att ha kvar. Det fyllde en hel jävla sopsäck. Jag och mamma bestämde oss för att ta bort mitt skrivbord och ställa dit en byrå som har stått i mammas och pappas rum. Det blev riktigt bra tycker jag. Har mycket mer plats nu.

Aja, är inte sådär väldigt fräsch nu. Ska duscha nu och sen äta glass.

Peace out maaaaan

Vid min svans!

Jag saknar barndomen jättemycket. Jag vill inte vara mittemellan barn och vuxen. Det är jättejobbigt. Tanken på att jag aldrig mer kommer vara barn igen är som ett hårt slag rakt i ansiktet. Jag kan inte tänka så. Jag blir seriöst jätteledsen. Det går inte. Jag kan inte acceptera det. Det är hemskt. Jag vill bara sitta inne och kolla på mumin hela dagarna, vara liten och söt, gå till skolan och tycka att det är jätteroligt. Men det är bara att inse. Den tiden har flytt sin väg. Den kommer inte återvända.
Jag kommer ihåg en gång när jag var liten. Det var sommar ute och pappa tvättade bilden. Jag ville hjälpa till, men det blev tråkigt så jag slutade. Jag hade röda riktigt fula shorts på mig. Jag såg att Lisa var ute. Så jag bestämde mig för att gå till henne. Jag sa till mamma att jag gick dit. Vi lekte hela dagen. Det var jätteroligt kommer jag ihåg.
Det är sådana minnen som är bra att hålla kvar. Dom är viktiga för mig. Fina minnen om mest ingenting. Nu för tiden får jag mest dåliga minnen som vägrar försvinna. Hur jag än försöker förtränga dem kommer de tillbaka och spökar i mitt huvud.

"Var det dig jag såg, som en skugga ur mina drömmar
Var det dig jag såg, dig jag svor att aldrig glömma
Var det dig jag såg som ett spöke från döda drömmar
Var det dig jag såg, har jag äntligen lyckats glömma
"
Järnspöken - Kent

Den biten är riktigt fin tycker jag. Passar in jättebra på hur jag tänker.


Blogg blogg blogg

Jag har fixat en header. På paint, den är asful och asdålig men jag orkar inte bry mig. Seriöst, den är asful. Hahaha, skrattretande faktiskt xD

Kluven

Jag känner mig så kluven just nu. Som mina hårtoppar. Jag vet inte vad jag vill, känner och tycker längre. Det jag vet att jag vill är att veta vad jag känner. Det hoppar fram och tillbaka. Jag har en oplockad gås med Hannes. Det vet jag också. Han kommer nog att få mig till att vilja en sak, men jag tror att jag egentligen vill en annan. Jag kommer inte lyckas med någon av dessa saker. Det vet jag. Jag kan inte heller säga vad det är. Det funkar inte så. Jag blir rädd av att tänka såhär. Jag vet inte åt vilket håll jag ska tänka. Jag vet inte vad jag ska skriva. Och jag vet inte heller hur jag ska skriva det. Seriöst, jag vill bara slippa ta tag i massa saker. Det kan inte jag. Jag vill bara skriva en massa här om hur jag är osv osv osv. Men det kan jag inte. Det är mycket jag inte kan...

Fire

Grillning ute. Sjukt blåsit vare. Jobbigt jobbigt. Riktigt kallt. Jag va klädd som en luffare. Värsta skönt tycker jag. Men fult.











Spotlight Night

Ja, kolla bilderna. Inte alls bra. Bara massa blått. Verkligen inge bra bilder. Men skit samma.








SMS SMS SMS SMS!

Jag älskar att få sms där mitt namn står med. Då vet jag att den skrev det till mig och inte till mig och typ fem till. Sånna sms svarar jag gärna på. Personliga sms måste vara något av det bästa som finns. Nej, det bästa som finns har verkligen inte någonting med sms att göra. Nej nej nej. Det är något helt annat. Jag hatar sms. Kommer ihåg en gång. Det var hemskt. Kommer aldrig glömma det. Ush. Jag fattar inte hur man kan göra så. Fan va jag grinade då. Trodde att jag aldrig skulle sluta. Som tur va somnade jag efter ett tag och ett långt sms till Elin. Fick svar på morgonen och grinade sönder av det svaret. Jättesnällt! Elin är verkligen snäll. Vi har inte träffats på jätte länge nu. Det är riktigt synd. Jag kommer ihåg våra turer med mopparna. När tanken lossnade. Det va tider det. 
Men ändå, det är jättekul att få personliga sms. Kommer någon gång ibland. Själv försöker jag skriva sånna sms när jag skriver sms. Haha, personliga sms vafan tänker jag med, jag kan ju itne bara hitta på ett uttryck helt själv. Oj va dåligt. Aja, sms är jobbigt. I alla fall när man pratar med någon och tror att den lyssnar och helt plötsligt tar fram mobilen och skriver sms. Man ba jaha tack för att du lyssnar. Jag syftar inte på någon speciell. Hahahaha, vilket skämt. Jag syftar på en speciell person. Jag kan bara inte skriva vem här. Jag försöker att ta upp mobilen mitt i en konversation väldigt sällan. Ett sms kan vänta.
Jag ska börja skriva bra. Det är något som jag har bestämt mig för. Jag vill kunna skriva sagor. Bra sagor.
Skit samma bara. Nu ska jag upp.

Pusshej!

Vår puls!

Vår pulsen är det bästa som finns, nästan i alla fall. Vår puls och lusse show. Älska det! Men det va den sista showen ever för oss i nian. Det är jättetråkigt faktiskt. Här kommer lite bilder från showen :D

Hannes









Flumbilder efter showen :D

Adaam

Supersötsnygg!

Kanske blev lite många bilder. Aja, har typ tusen av dom ;)


Konfaassmöte!

Nu blir det många inlägg på samma gång. Men jag har inte haft tid innan och jag vill inte ha dom i samma. Det är massa bilder alltså.
Här är iaf från konfaassmöte.



Sööt

snygg ;)

KUUUUUL!

Askul idag, verkligen asså.

söt

söt



Javet, bilderna är inge bra. Måste verklgen fixa ps asså :P

Bakom mina solglasögon!

Jag har varit på shopphumör ett tag nu. Jag har köpt mycket kläder, ett par brillor och en bok till exempel.
Syskon kärlek av Katarina Von Bredow. Den verkar jättebra.

Jag ska läsa ut Harry Potter och fången från azkaban idag och kanske hyra filmen.

brillor
Jag i brillorna. Från Gina Tricot


Lyckad kväll

Väldigt lyckad valborg tycker jag.

- Failade totalt med sminket
- Hade sönder handbromsen på alles cykel
- Satt i fågelskit
- Fick ett utbrott på viktor
- Slog viktor
- Frös ihjäl
- Somnade i soffan
- Somnade i sängen med smink


RSS 2.0