Jag har ingen fantasi

Klockan är nu 22:49. Den perfekta tidpunkten för att tvinga ur mig en text. Det går såklart inte.
Nyårslöften: Vegetarian. Fota mycket. Klä mig snyggare. Vårda håret. Sola (på sommaren).
Klockan är nu 00:03 så jävla lång tid för ingenting.


-

Min hals gör jätteont och jag är rädd och tårarna är inte långt borta.

HAHAHA


däjojäsdäikajlisolptbbttsmfdäsmsjmhtuldäsnojvisiokpf

Det är jullov och jag är sjuk. Det är inge kul alls. Jag ligger i sängen och lyssnar på the big bang theory theme song. Min favorit.
Det är så många som jag måste hinna träffa under lovet!
Det är snart nyår och jag vill inte sitta inne och kolla på film.


hrmmfg

Fy fan va tråkigt. Igår mammas släkt här. Idag till farmor. Imorgon till morfar. VARFÖR SÅ JÄVLA MYVKET?? Jag blir seriöst irriterad.

GJ

God jul på er alla!

hjä

Hjä-Hjälp
Hjä-Hjälp
Hjä-Hjälp
Hjä-Hjäää-ää-ää-äälp!!


Julkul

Nu har jag äntligen köpt julkläder och lite julklappar. Bara typ tre klappar kvar. Det är inte så lång tid kvar till julafton liksom. Det är kallt och snön ligger fint på marken. Jag tror att jag ska ut och ta lite kort på det. Nej, jag sparar det till en annan dag när jag kan ha någon med mig.

Rubrik

Jag tänkte på en sak tidigare idag. Enligt mig känner man inte någon när man vet vilken favoritfilm den har eller vad för färger den gillar. Utan man känner en människa när man vet hur det reagerar i olika situationer och hur den ber om hjälp och såna saker.
Jag önskar att jag kunde skriva bra texter.

Snö

Det snöar!



Jul är kul

Snart är det jullov. Det kommer att bli väldigt skönt att få ledigt en tid. Det är behövligt. Jag behöver sova. Sen såklart mellandags-rean, den längtar man till. Då blir det massa nya kläder och massa annat nytt också. Det är iallafall vad jag hoppas på. Fast det blir ju nästan aldrig som man hoppas att det ska bli.
Jag har inte köpt alla julklappar. Ska nog försöka fixa det imorgon. Då måste jag även hitta kläder som jag ska ha på julen.

Bilderna

Förlåt, men jag har hittat ännu mer bilder som jag vill visa.



(DENAS BILD)

GAMLA bilder

Hittade en hel del pinsamt fula, men stört roliga bilder.





Fett gammal bild där sist.

-

Varför kommenterar ingen?


Mmm

Jag orkade inte gå upp tidigt idag. Klockan tolv gick jag upp. Tror jag iallafall. Jag åt frukost och gjorde mig klar. När jag var så klar som jag är nu var klockan ungefär två och då kändes det onödigt att gå till city gross med kameran. Jag sket i det. Nu är klockan kvart över tre och jag har inte sminkat mig. Shit, jag måste verkligen börja skriva mer intressanta inlägg. Eller?

Snö

Det snöar ute just nu. Jag hoppas på att det kommer fortsätta under natten så att när man vaknar på morgonen är marken helt vit av snön. Imorgon är jag ledig. Det var jag även idag. Det kommer att bli en skön långhelg. Det snöat mer och mer för varje gång jag kollar ut. Jag tror att jag ska gå och lägga mig nu och ta mig upp relativt tidigt imorgon så att jag hinner med dagen. Dessutom är det skönt att ha mycket tid på sig att göra sig klar. Sen efter att jag har gjort mig klar kan jag ta en promenad till city gross för att köpa en chokladkalender. Jag har ingen och det är katastrof. Då kan jag ta med mig kameran och försöka fånga den fina vintern på bild.
Oj, nu blev det ett sånt där tråkigt inlägg igen.


Fotografi


Jag har kul med kamera.

Pepparkakor

Jag älskar kylan. Eller kanske inte älskar, men jag tycker att det är mysigt närdet är kallt ute. Då kan man komma in i värmen och ta en kopp te. Ingenting går upp emot en stor kopp te. Jo, mormors pepparkaksdeg.
Jag har alltså bakat pepparkakor med mormor idag. Jag skulle kunna äta upp alla nu, men det får jag inte. Och dessutom är jag väldigt mätt.

Ännu ett tråkigt inlägg...


Ooh

Jag har klarat av onsdagen. Det var en riktigt seg dag. Eller det är fortfarande onsdag. Äsch.
Jag sitter i sängen just nu. Det har blivit en hel del sömn idag. Det är inte bra på något sätt. Jag blir bara sur och trött av det. Jag kan inte göra nånting åt det nu. Det är lite för sent.
Imorgon blir det pepparkaksbakning med mormor. Det kommer bli riktigt mysigt tror jag. Pepparkaksdeg är det godaste som finns. Eller det är iallafall väldigt högt upp på listan.
Jag funderar på att gå och göra te. Det känns som en bra idé.

Morgondagen

Imorgon kommer bli en jobbig dag. Börjar halv nio och slutar halv fyra. Bara massa lektioner. Jag kommer inte orka med det. Efter den jobbiga dagen börjar helgen. Det kommer bli väldigt skönt. Oj, jag har verkligen ingenting att skriva.
Jag längtar till helgen.


RSS 2.0