Dag 21 – Det här saknar jag mest

Jag saknar tiden då man hade fantasi. Alltså när man var liten och kunde leka. Då var man så inne i lekarna. Det var sktiskoj. Jag kommer ihåg när man lekte med barbie. Det var jättekul, då. Sen när man var äldre och fick för sig att man skulle leka så gick det inte.

Välkommen till dagis det är jag som leder (?)
So-soda stream, nu ska jag gå. So-soda stream hej och hå!

Dag 20 – Min favoritplats

Min favoritplats är i badrummet nere. Där är det lugnt och skönt och ensamt. Där får man vara ifred. Dessutom är duschen där. Och det är fint. Ganska nyrenoverat.


Jag är så rolig som nästan aldrig skriver, men när jag väl skriver så är det flera inlägg samtidigt.

Zinga är min katt, alltså min zkatt.


Dag 19 – Mina rädslor

Jag är rädd för spindlar. Det intalade jag mig när jag var liten, så nu är jag livrädd för spindlar.

Dag 18 – Min favorit film och låt

Min favorit film är nog kanske... Jag har ingen aning. Några bra filmer kan jag ju räkna upp. Juno är bra. Blow är bra. Jag kommer tyvärr inte på något mer.
Min favorit låt kan jag inte heller komma på några. Just nu lyssnar jag typ bara på The Ark. Jag är lite ledsen för deras dumma beslut att sluta spela.

Dag 17 – Det här gör mig fundersam

Jag vet inte riktigt faktiskt. Jag kan inte komma på någonting just nu. Eller jo, reklam. Eller rättare sagt, folk som tror på reklamer.

Dag 16 – Det jag älskar

Jag älskar mat
Jag älskar fika
Jag älskar te
Jag älskar att sova
Jag älskar att vara ledig
Jag älskar regniga dagar på sommaren som man spenderar inomhus och kollar på film eller spelar sims
Jag älskar våren

Att göra

Nu har jag skrivit klart min artikel och jag har stykt den från min att-göra-lista. Nu är det bara åtta saker kvar som jag ska göra, sen är jag ikapp i skolan. Bara åtta saker liksom, det är inte så mycket. Räkna ikapp i matten kan jag också försöka göra under lovet, som är slut typ nu.

Dag 15 – Den här månaden

Det är mars och den har precis börjat. Jag hoppas på att det blir vår.

Dag 14 – Min favoritdag

Lördag. Eller jag förstår inte. Aja, det får bli lördagar. Ingen skola, jag kan sova hur länge jag vill. Jag gör ingenting speciellt på lördagar.

Bild på mig



Jag vet, det ska vara mer luft framför ögonen. Jag vet, ena ögat är nästan kapat och att ögonbrynet borde ha varit med.

Dag 13 – Mitt favoritminne

Jag förstår inte riktigt. Favoritminne, vadå. Jag önskar att jag kom ihåg hur det var att ligga i mammas mage. Jag tror att det var ganska lugnt och skönt. Men jag kommer inte ihåg det, så jag får välja något annat. Igår tänkte jag iallafall på ett roligt minne. Det var en kväll för länge sen när Hanne och Anna sov här. Vi var nere i källaren. Vi byggde en koja av lakan och sånt. Den var väldigt mysig, för dom iallafall. De hade tak, men det räckte inte till mig och jag fick inte plats på madrassen. Det var väldigt kul. Och sen körde vi charader. Jag tror att det var Hanne som skulle charadisera (jag kom just på ett ord själv) när Baloo sjunger: var nöjd med allt som livet ger... Det var jätteroligt då. Och jag sjöng fel, jag sjöng "en papapaya coconut".

kent


Men jag är den enda du har
dina vänner har glömt dig
och jag tror att du glömt vem du var

RSS 2.0