Brownies

Det står brownies i ugnen och det finns grädde att vispa i kylskåpet. Underbar morgon. Nej, jag vaknade klockan nio av att den där förbannade katten jamade som en idiot. Jag har vaknat tidigt hela lovet. Värdelöst. Sen ska jag jobba på idol. Hela jävla dagarna. Också helt jävla värdelöst. Sjuk hela påsken. Jobba hela helgen. Jag kommer inte orka skolan nej. Fast det gör jag ju aldrig xD

Aja, jag kan väl äta mina brownies och vara glad.

Dödens inlägg

Igår spelade jag och Hanne Roller Coaster Tycoon 3 och återuppbyggde vårt nöjesfält, Dödsparken. Eldsprutande dödstwisten och Dödens LIM-drivna bana 1 var några atraktioner.

MK

Jag är dålig på vardag och duktig på fest
Usel på sånt som människor gör mest


Äntligen har jag fått tillbaka mina Markus Krunegård skivor!

18 år

Nu har jag fyllt år, 20 april.

Jag fick en del saker.

En kastrull, en pepparkvarn och en saltkvarn, en elvisp, en slev, en slickepott, en hård slickepott, fyra muminglas, fyra bunkar i olika storlekar, pengar, ett halsband, hanoi skivor lp, ett till halsband, p&l biljett, pannkakaspanna, ett par svarta sockor.

Jag tror att det var det som jag fick. Det låter skitmycket tycker jag, men det är mycket småsaker och det är från en hel del människor.

Jag är iallafall väldigt glad :D

Något väldigt ointressant att läsa om min katt

Min katt är inte en trevlig och gosig katt. Det kan hända ibland att hon hoppar upp i ens knä och vill bli klappad, men om man klappar en gång för mycket blir hon skitsur. Hon ligger aldrig i sängar när det ligger någon där. Bara i pappas säng, uppe vid kuddarna, men han vill inte att hon ska ligga där.
Men igår vaknade jag av att hon klampade runt uppe vid kuddarna i min säng. Sen la hon sig ner. Inatt vaknade jag av att något klev omkring på mina fötter. Det var katt. Och hon la sig på mina fötter.

Jag ska färga håret sådär igen




Äkta kärlek

Min katt är ganska elak, men jag tycker om henne ändå.

Helgen

För er som undrar vad jag har haft för mig i helgen så har jag gjort en hel del. Inte en halv.

I fredags var jag i äckelskolan, sen körde jag och pappa en rejäl tur med bilen. Jag körde alltså. Det gick väldigt bra. Jag har gjort ett stort framsteg i min körning, jag kan äta godis samtidigt som jag kör. Efter det var det träning. Det var kul och skönt, som vanligt. Efter det åt jag och Johan PIZZA! Mums. Sen gick vi till arenan och träffade Robbin och kollade på Rockafett. Det var bra.

Igår bakade jag och Johan en dinosarie-tårta till Robbin som fyllde 21 för någon dag sen. Sen åkte vi till honom. Födelsedagskalas! Han har den sötaste katten i hela universum, det kan jag lova. Jag vet inte hur man stavar till namnet, så jag skriver inte det. Fast jag vet vad den heter iallafall. Aja, det var skitkul med skojiga människor. Sen när alla hade åkt gick vi till bussen. Där träffade vi en tjej, som det var väldigt synd om. Vi åkte buss till max och käkade. Sen gick jag och Johan hem till mig.

Idag är jag förvånansvärt (?) pigg och glad :)
Sen idag är det träning, efter det ska Johanius komma hit så ska vi vinna en jacka på tradera. Den är skitsnygg och jag måste ha den!

Jävla telia!

Jag har försökt fixa fria sms sedan halv fem igår. Jag får samma sms hela tiden. Typ: Tyvärr kan tjänsten inte beställas för tillfallet. Vad god försök igen lite senare.
Så sjukt jävla fittigt irriterande!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

om någon undrade så...

...har det här varit en helt värdelös dag

Dag 22 – När jag blir stor

Det sista i listan.

När jag blir stor ska jag ha ett jobb. Eller det vill jag ha nu också. Slippa skolhelvetet skulle vara väldigt skönt.

RSS 2.0