Hyrfilm och överpoppade popcorn

Det jag vill göra nu är att hyra en film. Se den och sen lämna tillbaka den, utan att på något sätt visa känslor. Filmen får gärna vara jättesorglig eller jätterolig. Jag tänker inte visa nånting. Sällan. Sen ska jag poppa popcorn och misslyckas. Så dom blir lite brända, men ändå helt förstörda. Sitta rakt i ryggen och inte bry mig ett skit. Inte visa en min.


Marilyn Monroe

Jag älskar bilden.


Födelsedag

Viktor fyller ju 16 år idag!


Ö





Hampus tog den sista bilden och tyckte att den skulle vara med.

Cruising

Ska på cruising ikväll förmodligen. Om jag ska dit så kommer bilder senare, inte på bilar utan på kompisar :)
Blev inga bilder, sämst ljus.

That's it.

Jag har just kommit på en sak om mig själv.
När jag är arg är jag verkligen arg.
När jag är ledsen är jag verkligen ledsen.
När jag är glad är jag verkligen glad.
Osv, osv, osv osv.

Riga


Skulle haft ett zoomobjektiv.


Inga bra bilder.

Fint väder va det iaf.
Hahaha

Riga

Hej hej!
Imorgon åker jag till riga. Kommer hem på tisdag kväll. Ingen smsning under resan, bara när jag är i sverige.

Zinga

Zinga kom ner och jag gosade med henne och till min stora förvåning...hon luktade gott. Hon brukar lukta typ asfalt blandat med skit och lort och en liten doft äckel.

Dogs

Morfar, Anneli och hundarna Milla och lilla Tyra tittade förbi!






Sol

Sol kom hit!


Kreativitet, hallå?

All min keativitet har försvunnit. Jag har letat överallt. Under mattan i hallen, bakom bokhyllan i mammas och pappas rum, under min säng. Den har nog sprungit iväg för att vara för sig själv ett tag. För att ladda upp sig och sen komma tillbaka. Det är i alla fall vad jag hoppas. Jag känner ingen motivation för nånting alls nu när han är borta, min kära vän kreativitet. Jag börjar sakna dig på riktigt nu.


Viktor och Lisa

Igår var en trevlig dag. Första dagen på väldigt länge som jag gjorde något. Jag gick ner till stan för att träffa Viktor. Han som bor på landet. Jag kan fortfarande inte komma över hur fint hår han har. Vi gick hem till mitt boende. Mamma var sur på mig, inte så konstigt. Vi ringde Lisa och hon kom med ett språng. Vi drack te och hade det trevligt tillsammans. En stund efter det gjorde Viktor något riktigt korkat. Han slog mig. Vi har kommit överens om att inte slå varann, om tex han slår mig så får jag ta beslag hans kudde och ha den i en vecka. Det är precis vad jag ska göra. Det måste vara den kudden som man sover med, alltså självaste huvud-huvudkudden. Jag vet bara inte hur jag ska ta mig dit, eller när jag ska dit. Han bor ju långt ute på landet bortom stan. Det är dock väldigt fint där. Det kan jag inte förneka. Nåväl, jag måste i alla fall åka och hämta den. Jag får göra det snart.

Jag har köpt nya strumpr och dom är jättesnygga. Tre-pack. Ett par är vit och lila randiga, ett par är rosa med små prickar och de sista paret är blåa med stora vita prickar. 50 spänn bara. Det är typ ingenting. Ett riktigt bra kap tycker jag. Det gör säkert Hanne med, men hon är inte hemma. Hon borde komma hem nu för vi har lite business att göra klart. Och för att jag saknar henne såklart.

"Aldrig fucka upp"

Jag trodde inte att det skulle vara såhär. Solen skiner och man ska vara glad. Det är så det ska vara. Så...varför är jag inte det? Varför ligger jag inte ute och solar?
Jag känner ingen mening med det. Nu är jag säker att det kommer bli precis som jag var rädd för. Jag tappar saknaden och allt försvinner med den. Den här gången kan jag bara skylla mig själv faktiskt. Det händer inte ofta. Jag försöker alltid lägga skulden på någon annan. Så dålig är jag. Jag är beredd att sluta tänka på dig nu. Du tänker ju inte på mig. Jag letar efter en mening att fortsätta, men jag hittar ingen. Allt det här har varit mitt fel. Jag är ledsen att jag la över allt på dig. Jag är ledsen att jag försörde allt. Jag ska aldrig låta mig bli kär igen.
Jag fuckar alltid upp.

RSS 2.0